Натурален бифтек

Стойчо
Стойчо
Новак
10/03/2010
"Сочен бифтек за ценители!"
Готвене15 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо26 012
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • телешко месо - 210 гр.
  • масло - 10 гр.
  • олио - 10 мл.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

От телешкото филе се нарязват парчета 2 - 3 см, като им се придава кръгла или овална форма.

Пържат се в тиган 10-15 мин. Поръсват се със сол и черен пипер.

Бифтека се полива с масло и се поднася с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар