Начин на приготвяне
Нарежете свинското месо на тънки ленти, след което го овкусете с черен пипер.
Нарежете лука, целината и гъбите. Сгорещете половината зехтин и запържете свинското за 4-5 минути, като го разбърквате. Свалете го от котлона и поддържайте топло в нагрята фурна например.
В тигана сипете останалия зехтин с целината и половината лук. Запържете за 5 минути, след това добавете гъбите и гответе до тяхното омекване.
Сварете спагетите в подсолена вода. Добавете към зеленчуците горчицата и сметаната и оставете сместа да заври.
Прибавете месото, овкусете със сол и черен пипер. Сервирайте свинското със зеленчуците върху канапе от спагетите, като може да украсите със зелен лук.
Да ви е сладко!