Вегетариански шницел

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
167
14884
21/01/2017
"Няма да повярвате, но и вегетарианците обожават шницел, при това е супер вкусен "
Приготвяне25 мин.
Готвене45 мин.
Общо70 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 789
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпечете и обелете чушките, почистете ги и ги посолете. Разбъркайте сиренето с 2 от яйцата и магданоза, напълнете чушките с тази смес.

След това ги оваляйте последователно в брашно и разбити яйца. Изпържете го зачервяване.

Сервирайте ги с доматчета и кисело мляко.

Да ви е сладко!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар