Ezine.bg»Рецепти»Зеленчукови ястия»Шницели»Вегетариански шницел пане

Вегетариански шницел пане

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Администратор
29655761k
Вегетариански шницел пане1 / 2
28/03/2017
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
85 мин.
Порции
4
"Супер вегетариански шницели, които ще направят достойна компания на бирата, която се изстудява в хладилника"

Необходими Продукти

  • за палачинките
  • олио - 40 мл
  • брашно - 125 г
  • яйца - 2 бр.
  • прясно мляко - 300 мл или вода
  • за плънка
  • лук - 100 г
  • гъби - 250 г
  • сирене - 150 г
  • магданоз
  • яйца - 2 бр.
  • за паниране
  • олио - 120 мл
  • яйца - 3 бр.
  • брашно - 50 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете до омекване нарязаните лук и гъби. Добавете към плънката натрошеното сирене, скълцания магданоз, 1 сурово яйце и 2 варени, които сте нарязали на дребно.

От изброените продукти пригответе смес за палачинки и ги изпържете по стандартния начин в капки мазнина в тиган с незалепващо покритие.

Във всяка палачинка сложете от сместа, прегънете и оваляйте последователно в брашно и разбити яйца.

Изпържете шницелите и ги поднесете гарнирани със салата.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: