Пилешки шницел

Янка ГорановаЯнка Горанова
Новак
6971k626
Пилешки шницел1 / 2
03/12/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
70 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • пиле - 1 брой цяло
  • кашкавал - 200 г
  • яйца - 5 бр.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 ч.л.
  • брашно - 1 ч.ч.
  • олио
  • горчица - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилето се сварява в подсолена вода и се обезкостява.

Изстиналото месо се кълца на ситно или се смила.

Към него се прибавят настърганият кашкавал, яйца – 2 бр, горчица, сол, черен и червен пипер.

Оформят се шницели, овалват се в брашно, след това в разбитите яйца и се пържат в сгорещеното олио.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: