Пълнена пъстърва с орехи

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
25/11/2016
"Пълнена пъстърва с орехи - причина номер 1 да си изкарате риболовен билет "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 244
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме рибата, подсушаваме я. Посоляваме и поръсваме с черен пипер на вкус.

Измиваме лимона и го режем на шайби, лука нарязваме на едро, като отделяме зелената част на няколко стръка.

Достатъчно голямо парче алуминиево фолио намазваме със зехтин и поставяме рибата.

Пълним я с няколко шайби лимон, копър, начукани орехи и поръсваме със зехтин и малко сол. Върху рибата поставяме още лимон и зелената част на лука, поръсваме с няколко капки зехтин и опаковаме с фолиото, като го запечатваме добре.

Печем рибата в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 45-50 минути (в зависимост от големината на рибата).

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар