Пълнена франзела

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k9219581k
Пълнена франзела1 / 2
02/10/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
45 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
65 мин.
Порции
4
"Не сме големи почитате ли на хляба, но за тази пълнена франзела можем да направим изключение"

Необходими Продукти

  • франзели - 1 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • пилешко филе - 150 г, пушено
  • кашкавал - 70 г
  • кисели краставички - 1 бр.
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - 2 щипки
  • магданоз - ½ връзка
  • копър - ½ връзка
  • чесън - 1 скилидка
  • масло - 200 г
  • доматена салца - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме копъра и магданоза и ги кълцаме на ситно. Прибавяме нарязаните на кубчета кисели краставички, кашкавал и пилешко филе.

Сваряваме яйцата и също ги режем на ситно.

В купа изсипваме приготвените вече съставки и към тях прибавяме разбитото масло със салцата, като разбъркваме добре и овкусяваме със сол и черен пипер.

Режем франзелата по средата, издълбаваме двете половинки и пълним с получената смес.

Оставяме в хладилника да стегне за няколко часа.

Готовите хлебчета запичаме за 20 минути във фурна на 180 градуса.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: