Ezine.bg»Рецепти»Хляб и питки»Франзели»Печена франзела с чесново масло

Печена франзела с чесново масло

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k968957
Печена франзела с чесново масло
Снимка: Севда Андреева
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • франзела - 1 бр.
  • масло - 50 г
  • чесън - 1 скилидка
  • магданоз - 1 с.л. наситнен
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбъркваме омекналото масло с пресования чесън, магданоза и солта.

Нарязваме франзелата на тънки филийки и ги мажем от двете страни с получената смес.

Притискаме ги отново, за да сглобим франзелата и я увиваме в алуминиево фолио.

Печем франзелата за 10 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: