Млечен сос за солени ястия

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
548
959
473
25/06/2016
"Идеалното печено месо може да стане съвършено само с няколко лъжици от този млечен сос за солени ястия, по идея на нашата кулинарка Севда "
Приготвяне5 мин.
Готвене25 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 939
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбиваме брашното с маслото, постепенно добавяме горещото мляко и бъркаме, докато брашното се разтвори добре.

Слагаме на котлона и варим 10-15 минути при слабо кипене.

Накрая добавяме захар, сол и прецеждаме.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар