Шаран по моравски

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
576
959
475
08/07/2016
"Организираме кулинарно пътешествие в търсене на най-вкусната рецепта за шаран. Вие ще участвате ли?"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо309
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • шаран - 800 г, филета
  • масло - 2 с.л.
  • яйца - 4 бр.
  • кашкавал - 2 с.л., настърган
  • сметана - 2 с.л., готварска
  • сол
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сгорещяваме олио и в него пържим посолените филета.

Подреждаме филетата в тавичка и ги покриваме с разбърканите ситно нарязани яйца и настъргания кашкавал.

Запичаме в добре загрята фурна за 7 минути и сервираме, като върху всяко парче поставим малко масло.

Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
Приготвяй си тази рецепта в:
Кухненски тиган с тройно керамично-мраморно покритие - 28 см
38.00 лв.
Виж ››

С голям диаметър и удобна дръжка - този тиган е отличен избор за онези, които готвят за своето семейство

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар