Тиролски кнедли

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
504
959
469
23/06/2016
"Не сте опитвали наистина кнедли, докато не опитате тези кнедли, по рецепта на любимата ни кулинарка Севда, която обеща и на нас да ни донесе "
Приготвяне50 мин.
Готвене30 мин.
Общо80 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 335
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме олиото и маслото и задушаваме лука заедно с 1 с.л. вода докато стане прозрачен, добавяме бекона и разбъркваме. Прибавяме хляба и брашното и разбъркваме за около 1 минута.

Махаме от котлона и прибавяме предварително разбитите яйца и прясното мляко, овкусяваме със сол и черния пипер и поръсваме с магданоза.

Охлаждаме сместа за 15 минути и оформяме осем топки.

Загряваме бульона и в него пускаме топките да се варят за 10-15 минути, вадим ги с решетъчна лъжица.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар