Тажин с маслини, бадеми и зелен боб

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
11/06/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене80 мин.
Общо120 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо653
  • Преглеждания за месеца14
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържим месото в разтопеното масло и прибавяме половината от лука, нарязан на ситно, и бадемите, доливаме 1 ч.ч. вряща вода, посоляваме на вкус и оставяме да се свари на тих огън.

Сготвеното месо вадим от соса и към него добавяме маслините, фасула, бамята и останалия лук, нарязан на полумесец.

Готвим соса, докато лукът и фасулът поомекнат и сосът се сгъсти, добавяме ментата и месото, затопляме го и сервираме.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар