Начин на приготвяне
Отделете здрави, месести и продълговати листа от марулята и ги почистете. Подредете ги в голяма плоска чиния.
Смесете заедно изварата, кравето сирене, настърганите чедър и пармезан и ги намачкайте или пасирайте.
Добавете филията хляб, предварително накисната в прясно мляко и отцедена и чесъна.
Добавете останалите подправки и отново пасирайте всичко до получаване на хомогенна смес.
Напълнете листата маруля по дължина с пастата и поднесете с твърдо сварени яйца, нарязани на четвъртинки.
Коментари
Смесване на извара и сирене с твърди кашкавали като чедър и пармезан е просто перверзно.
Невиждам каква е ролята и ефекта от филията хляб натопена в незнам как да го нарека сос, марината или нещо друго.
Риган и чубрица въобще не подхождат на сирена и кашкавали - вместо тях да беше взела див чесън, мечи лук и магданоз щеше да си на правелният път.
И какво правят суровите гъби и фуражните краставици на снимката?