Нищо интересно и иноваторски зашеметяващо - всичко това да го напълня в коктейлни чашки и да го декорирам ще излглежда много по-добре от "пълнените" ти марули.
Смесване на извара и сирене с твърди кашкавали като чедър и пармезан е просто перверзно.
Невиждам каква е ролята и ефекта от филията хляб натопена в незнам как да го нарека сос, марината или нещо друго.
Риган и чубрица въобще не подхождат на сирена и кашкавали - вместо тях да беше взела див чесън, мечи лук и магданоз щеше да си на правелният път.
И какво правят суровите гъби и фуражните краставици на снимката?
Смесване на извара и сирене с твърди кашкавали като чедър и пармезан е просто перверзно.
Невиждам каква е ролята и ефекта от филията хляб натопена в незнам как да го нарека сос, марината или нещо друго.
Риган и чубрица въобще не подхождат на сирена и кашкавали - вместо тях да беше взела див чесън, мечи лук и магданоз щеше да си на правелният път.
И какво правят суровите гъби и фуражните краставици на снимката?