Пиле Качиаторе

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър3753324
20/09/2011
"Не просто пиле със сос, а любовно обяснение по италиански "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо14 039
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете пилешкото месо. Сгорещете мазнина в подходящ съд и го запържете равномерно до лек загар, след което го извадете. В същата мазнина запържете нарязаните по-едро лук, чесън, гъби и накрая маслините.

Овкусете със сол, захар, подправките и разбъркайте. Сипете леко намачканите домати, разбъркайте и сложете и пилешкото. Долейте 150 мл гореща вода, сложете капака и оставете да къкри за около половин час.

Трябва водата почти да се изпари и да остане на мазнина. Поднесете порция Пиле Качиаторе с гарнитура от сварен ориз или паста.

Рейтинг

5 2
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Жана
Жана
21.09.2013 01:17
Сандра, от написанато става ясно, че си българка:)и още по-ясно, че българският език не ти е бил сред любимите предмети:)!

Изглежда доста апетитно :), ще го пробвам!
1
0
сандра
сандра
14.09.2013 16:01
Пише се качатора или на БЪЛГАРСКИ по ловжийски...Живея в чужбина и намирм начин да пиша на подния език е вие , които мисля сте „журналисти“ не намирате време даже да преведете рецептите на български...Жалко...
0
1
t.mincheva
t.mincheva
14.09.2013 13:59
Страхотно е...
0
0