Ловджийска супа

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
19/07/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене70 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 536
  • Преглеждания за месеца50
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Варим изчистените птици в 1.5 л подсолена вода. Вадим ги и ги нарязваме на парчета, а бульона прецеждаме.

В сгорещеното масло запържваме ситно нарязания лук, моркова, целината и шунката. Подправяме със сол и ръсим с брашното и червен пипер, разбъркваме.

Доливаме бульон и варим до омекването на зеленчуците. Прецеждаме отново и пресоваме през сито зеленчуците.

Връщаме на котлона и прибавяме нарязаното на дребно месо, варим до готовност и подправяме с черен пипер. Отстраняваме от огъня и застройваме супата с разбитите яйца и лимоновия сок.

Сервираме поръсена с магданоз.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар