Панирани пържоли с горчица

14/04/2016
"Има нещо неустоимо в панираните пържоли, но когато са приготвени по рецептата на нашата кулинарка Севда, те не се просто пържоли, а истинско произведение на кулинарното изкуство "
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 672
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • свински пържоли - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • горчица - 4 с.л.
  • галета - за овалване
  • сол
  • черен пипер
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукваме пържолите и ги подправяме със сол и черен пипер, намазваме ги с по 1 с.л. горчица, от двете страни.

Потапяме ги първо в галета, после в разбитите яйца и пак в галета.

Пържим в сгорещено олио.

Сервираме с подходяща гарнитура.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар