Фасул по сватбарски

тинтин
Новак
1
84
159
13/08/2011
"Правите ли традиционна сватба, трябва да приготвите и традиционна чорба от фасул по сватбарски "
Приготвяне15 мин.
Готвене80 мин.
Общо95 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо10 214
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснатият от вечерта фасул се вари 15-20 минути, отцежда се, залива се отново със студена вода и се вари до омекване заедно с част от лука, част от олиото и препечените люти чушки.

Прибавя се оризът, а малко по-късно и печения пипер нарязан, останалия лук, нарязан на ситно и задушен в останалата част от олиото и малко вода заедно с червения пипер и ситно нарязаните червени домати.

Ястието се посолява, поръсва се със ситно нарязаните магданоз и джоджен и се вари още 10-15 минути.

Рейтинг

5 3
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар