Пиле Прованс

09/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 035
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме пилето на порции и го овалваме в брашно. Запържваме го в сгорещения зехтин и го вадим.

В същата мазнина запържваме наситнените лук, чесън, гъби и домати, добавяме виното и задушаваме за 15 минути.

Връщаме месото и нарязаните маслини, оставяме да къкри на слаб огън до окончателното омекване на месото.

Овкусяваме със сол, щипка мащерка и стрък розмарин. Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар