Пиле Прованс

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
590
959
511
09/04/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене75 мин.
Общо105 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 355
  • Преглеждания за месеца88
  • Преглеждания за седмицата20
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушено Пиле

Начин на приготвяне

Нарязваме пилето на порции и го овалваме в брашно. Запържваме го в сгорещения зехтин и го вадим.

В същата мазнина запържваме наситнените лук, чесън, гъби и домати, добавяме виното и задушаваме за 15 минути.

Връщаме месото и нарязаните маслини, оставяме да къкри на слаб огън до окончателното омекване на месото.

Овкусяваме със сол, щипка мащерка и стрък розмарин. Сервираме с гарнитура по избор.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар