Супа от агнешки главички

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
309
288
10/01/2020
"Който не я е опитал, той на знае за какъв божествен еликсир става дума "
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 310
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешките главички се измиват добре. Заливат се със студена вода, колкото да се покрият. Когато са полусварени, се посоляват, а когато са готови, се обезкостяват.

Запържва се лукът, нарязан на ситно, и се прибавя червеният пипер.

В бульона се прибавя доматеното пюре, нарязаното месо, граха и агнешката супа се оставя да ври.

Накрая се подправя със ситно нарязания магданоз и смлян черен пипер.

Застройваме супата с яйцето и се подкиселява (оцет, кисело мляко).

Вкусна и питателна супа от агнешки главички!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар