Задушени пържоли с гъби

EfrosiaEfrosia
Джедай
9765k1123k
Задушени пържоли с гъби
08/06/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
180 мин.
Общо
200 мин.
Порции
6
"Вкусно, много вкусно, най-вкусно! Само така можем да определим тези пържоли с гъбки!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите се начукват докато удвоят обема си, след което се изпържват в дълбок тиган.

След това се нареждат в дълбока тенджера по възможност с незалепващо покритие. Редят се един ред пържоли, отгоре се слагат нарязаните гъби, моркови, черен пипер и дафинов лист и така се продължава докато не се свършат продуктите.

Най-отгоре трябва да има гъби и моркови. Накрая ястието се залива с 2 чаши червено вино и 1 чаша студена вода.

Технологичният процес на готвене на ястието е 3 часа на тих огън.

По желание може да се гарнира с картофено пюре или сварен ориз. ПРИЯТЕН АПЕТИТ

Рейтинг

3.9
515
411
37
24
11
Дай твоята оценка: