Постна мусака с кисело зеле и ориз

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
506
959
469
19/02/2016
"Един по различен прочит на любимата ни мусака - затова пък много вкусна и здравословна"
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 789
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме зелето на тънки ивици и го сваряваме за 5 минути, отцеждаме.

Редим в тавичка на редове, първо 1 ред зеле, после 1 ред ориз и 1 ред картофи, завършваме със зеле, поливаме с олио, посоляваме и печем в умерена фурна за 35 минути.

Правим заливка от яйцата, млякото и брашното и заливаме мусаката. Допичаме до златисто.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар