Унгарска салата

17/05/2011
Роси Трифонова
отРоси ТрифоноваНовак3753322
"Унгарската салата е като Унгарския танц - класика, която трябва да се преживее "
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции2-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 631
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата9
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Грахът, нарязаните моркови и зеленият фасул се сваряват до омекване. Отцеждат се и се прехвърлят в голяма купа. Добавя се накъсаният на малки розички карфиол, накълцания лук, чушките на парчета и маслините с чушка.

Унгарската салата се залива с дресинг от смесените зехтин, оцет, счукания чесън и черен пипер. Залейте салатата със соса и разбъркайте добре.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

todorova
todorova
01.10.2011 04:37
Невероятна салатка. Благодаря.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв