Мусака от макарони и спанак

09/05/2011
тин
оттинНовак14
"Предлагам да я кръстим лятна мусака и да я изядем до шушка "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене25 мин.
  • Общо40 мин.
  • Порции5-6
  • Преглеждания общо9 462
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Кипнете спанака в малко подсолена вода. Отцедете го, нарежете на ситно и смесете с настърганото сирене и 2 разбити яйца.

Сварете и отцедете макароните. В намазан с масло огнеуорен съд редете последователно макарони и спаначена смес. Завършете с макарони.

Залейте с разтопеното краве масло и сложете в загрята фурна. След 5 минути извадете и залейте със смес от разбитите яйца и млякото.

Запечете още малко, докато се зачерви заливката.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар