Свинско печено в собствен сос

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
29/01/2016
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 555
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг, филе
  • масло - 1 с.л.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме свинското месо, посоляваме и поръсваме с черен пипер.

Намазваме го с маслото и го завиваме в алуминиево фолио плътно, така че да не му изтичат соковете.

Печем в загрята фурна на 190 градуса около 1 час.

Вадим го и го оставяме за 10 минути да почине във фолиото и да си дръпне обратно соса.

Махаме фолиото и го оставяме за още 5 минути. Нарязваме го на филета и сервираме.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар