Супа с ръжен хляб и кашкавалени топки

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
24/01/2016
Приготвяне50 мин.
Готвене40 мин.
Общо90 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо234
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситняваме лука и чесъна и ги запържваме до прозрачност в сгорещеното масло.

Прибавяме натрошения хляб и леко го запържваме.

Сипваме настърганите домати и бульона и варим – 15 минути.

Слагаме отделно вода да заври.

Разбиваме белтъците с щипка сол, настъргваме кашкавала, накъсваме босилека и ги смесваме.

С две чаени лъжички взимаме от сместа и пускаме топките във врящата вода.

Варим 4 минути, изваждаме и отцеждаме.

Пасираме супата, добавяме сметана, поръсваме с черен пипер и поднасяме с кашкавалени топки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар