Сладко от манго и джинджифил

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
273
27
221
24/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции20
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 096
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Мангото се обелва, меката част се реже на малки парченца. Слагат се в тенджера и се покриват със захарта. Тенджерата се загрява, докато захарта не се разтвори напълно.

След това сместа се вари на бавен огън 15 минути. Сваля се от котлона и се оставя да се охлади напълно.

След това се загрява до кипване и отново се сваля от котлона.

Джинджифилът се настъргва. Тенджерата се слага отново на котлона, добавя се джинджифилът, разбърква се и сместа се загрява до кипване, след което се сваля от котлона.

Разпределя се в сухи чисти буркани.

Стъклен буркан за сладко - 7 х 9 см
За вашата зимнина препоръчваме:
Стъклен буркан за сладко - 7 х 9 см
3.90 лв.
Виж ››

Сладкото никога не е в безопасност от изяждане, но за неговото качество и годност този стъклен буркан гарантира

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар