Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Свинско с джинджифил и гъби

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k9259581k
Свинско с джинджифил и гъби1 / 2
10/03/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
50 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
200 мин.
Порции
6
"Свинско с джинджифил, гъби и специален сос"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг крехко
  • гъби - 250 г по избор
  • соев сос - 5 с.л.
  • вино - 5 с.л.
  • лук - 1 глава
  • джинджифил - 3 ч.л.
  • захар - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на едри парчета и го задушаваме на бавен огън заедно с нарязания лук, соевия сос, джинджифила и виното.

Когато месото омекне добре прибавяме нарязаните гъби, 1 ч.ч. гореща вода и захарта.

Задушаваме още 1 час и сервираме топло.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: