Панирани пияни скариди

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
18/01/2016
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо389
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

  • скариди - 300 г, замразени
  • бира - ½ к.ч.
  • брашно - 80 г
  • яйца - 2 бр.
  • сол - 1 щипка
  • черен пипер - 1 щипка
  • олио - за пържене
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставяме скаридите върху кухненска хартия, да се поразмразят и да се отцедят добре.

От брашното, бирата, солта и яйцата правим смес за панирането им.

Потапяме скаридите в получената панировка и ги пържим в дълбок съд на маслена баня.

Панираните скариди оставяме да се отцедят от мазнината върху кухненска хартия.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар