Тигрови скариди в масло с бяло вино

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
15/01/2016
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 862
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме скаридите. Слагаме вода да заври заедно с една щипка сол.

Бланшираме скаридите за 15 минути в нея и ги изваждаме.

В тиган разтопяваме маслото и прибавяме скаридите. Добавяме сока на лимона.

Запържваме за 5 минути, овкусяваме с черния пипер и счукания чесън. Изсипваме виното и оставяме да се задуши до златисто.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар