Домашни бишкоти

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
554
959
473
14/02/2016
"Сладки бишкоти, каквито хапвахме с удоволствие като деца "
Приготвяне45 мин.
Готвене60 мин.
Общо105 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо18 644
  • Преглеждания за месеца40
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отделяме жълтъците и ги разбиваме в купа с част от захарта и прибавяме ванилията. Белтъците разбиваме на сняг с останалата захар.

Към тях внимателно добавяме жълтъците, като разбъркваме леко.

Започваме по мъничко да добавяме брашното, докато получим гъсто кексово тесто. Поставяме сместа в шприц и върху пергаментова хартия шприцоваме ивички, около 2 см.

Поръсваме ги с пудра захар и печем в много слаба фурна до готовност.

Механично метално сито за хубаво тесто
За хубаво тесто използвайте това:
Механично метално сито за хубаво тесто
7.99 лв.
7.49 лв.
Виж ››

Ако месенето на питки и сладкарството са ви страст, то задължително трябва да прибавите към колекцията си от аксесоари и това практично механично метално сито.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар