Гъбена кремсупа

КристинаКристина
Новак
26
30/03/2011
"Тази супа разкошна ли е или да?"
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо12 686
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Олиото се загрява и в него се задушава ситно нарязаният лук. Прибавя се ситно нарязаният магданоз и леко се загрява.

Добавят се гъбите, нарязани на тънки филийки, поръсва се със сол и черен пипер и се задушава за около 5 мин.

Сипва се бульонът, слагат се дафиновият лист и индийското орехче и се вари захлупено за 3 мин.

С миксер се разбъркват брашното и киселото мляко и се прибавят към една трета от супата. Сместа се пюрира и се смесва с останалата супа.

Ври 3 минути като се бърка непрекъснато. Подправя се с лимоновия сок и бялото вино.

Рейтинг

5 0
4 2
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
георгиева
георгиева
07.07.2013 12:12
Не възможно олиото да е само 1 ч.л.оттук следва,че и всичко останало в рецептата е съмнително.
0
0