Начин на приготвяне
Загрейте олиото в тенджера с дебело дъно, добавете нарязаната на кубчета тиква.
След това добавете обелените и нарязани моркови, лук и джинджифил.
Разбърквайте от време на време.
Прибавете нарязаните тиквички, маслото и сока от 1/2 портокал.
Разбъркайте, добавете бульона, така че да не покрие напълно зеленчуците, и гответе на тих огън до омекване за около 20 минути.
През това време загрейте тиган, запечете бекона до златисто и го прехвърлете върху домакинска хартия.
В тенджерата добавете кокосовото мляко и соевия сос, оставете да заври и след 1-2 минути махнете от котлона.
Пасирайте супа от тиква и добавете подправките на вкус.
Сервирайте тиквената крем супа с чипс от бекон.
Вижте още как да отслабнете в варена тиква, както и какви маски с тиква за разкошна коса да си правим.