Начин на приготвяне
Месото се сварява до готовност, бульонът се запазва. Тиквата се завива във фолио. Чесънът се завива в друго парче фолио. И двете пакетчета се слагат в тава и се пекат в предварително загрята на 180 градуса фурна за 15 минути. Чесънът се вади и тиквата се пече още 15 минути. Тиквата се вади и се пасира.
Добавя се чесънът и пилешкото месо и всичко се пасира заедно, като се добавя топъл бульон, за да стане сместа еднородна. Добавя се останалият бульон и се приготвя чипс от пармезан.
Сиренето се настъргва на ситно. В тава се слага хартия за печене и настърганият пармезан се изсипва на малки кръгчета. Пече се 5 минути на 180 градуса.
Фурната се изключва, след 2 минути тавата се вади и след това кръгчетата се слагат върху бутилка или точилка, за да изсъхнат. Супата се разпределя в чинии, добавя се по една супена лъжица сметана, малко мащерка и чипс от пармезан.