Пролетна супа с киселец и лапад

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
16/12/2015
Приготвяне45 мин.
Готвене45 мин.
Общо90 мин.
Порции8
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 833
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме, нарязваме и задушаваме лука в олиото.

Прибавяме добре измитите и нарязани киселец и лапад.

Когато поомекнат, сипваме доматите и посоляваме.

Доливаме вода и варим на тих огън.

Добавяме нарязаните копър, магданоз и джоджен.

Разбиваме яйцата с няколко капки оцет и черен пипер.

Поднасяме супата с кисело мляко по желание.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
15.05.2016 10:15
Полезна зеленчукова супа.
0
0