Пържола върху канапе

СтаниславаСтаниславаНовак
27/09/2012
"Мисълта за разтопен кашкавал върху пържолките направо побърква сетивата, а какво ли се крие под него "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо18 242
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обезкостените пържоли се подправят със сол и черен пипер, и се изпържват в маслото. Още топли ги поставяме върху филиите, предварително панирани в яйце и брашно.

Отгоре нареждаме тънки резенчета домати и парченца шунка, а най-отгоре широки парченца кашкавал.

Запичат се във фурната, докато кашкавалът се разтопи и зачерви.

Рейтинг

5 11
4 5
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Незнайко
Незнайко
01.05.2013 16:01
Само трябва да се добавят гъбки и кис.краставички под кашкавалчето... и става, мммм... :)
0
0