Словенски гулаш с варени картофи

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
591
959
510
11/11/2015
"Такъв гулаш ще приготвим, че всички само за него ще говорят "
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 297
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на кубчета и го запържваме в маслото. Изваждаме го и в същата мазнина изпържваме нарязаните лук и чесън.

Нарязваме зелето и го добавяме в тенджерата. Подправяме с кимион, черен и червен пипер. Задушаваме 10 минути и добавяме салцата, бульон, размит в чаша вода и месото.

Варим докато месото омекне. В друг съд сваряваме обелените и нарязани на половинки картофи в посолена вода – 20-25 минути.

Нарязваме и чушката и добавяме заедно с картофите при месото. Варим заедно още 5 минути. При сервиране поливаме със сметана.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар