Бирена марината за пържоли

КарлосКарлосНовак
08/11/2015
"Знаете ли как пържолите стават най-вкусни? Вижте тук "
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо92 943
  • Преглеждания за месеца1766
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се прави на пюре с помощта на пасатор. Смесва се с горчицата, чесъна и соевия сос.

Постепенно се долива и бирата. Разбърква се и с получения сос се мажат предварително начуканите пържоли.

Това количество марината е подходящо за около 1-1.5 кг месо. Овкусените пържоли се слагат в дълбок съд, който се затваря.

Прибират се в хладилник за няколко часа, като през това време регулярно се разбъркват.

След мариноването могат да се сготвят според личните предпочитания.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Vili Tosheva
Vili Tosheva
23.04.2018 19:52
Zagotovkata e gotova utre da vidim kakvo shte stane
0
1