Ezine.bg»Рецепти»Сосове»Маринати»Марината за пържоли на скара

Марината за пържоли на скара

Албена АсеноваАлбена Асенова
Гуру
6673k2k2k3
Марината за пържоли на скара
Снимка: Албена Асенова
1 / 2
17/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Общо
5 мин.
Порции
1
"Марината за свински пържоли, която ще им придаде великолепен вкус и аромат"

Необходими Продукти

  • червено вино - 100 мл
  • соев сос - 1 с.л.
  • сос уорчестър - 1 с.л.
  • балсамов оцет - 1 с.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • черен пипер - 1/2 к.л. смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маринатата е за един килограм свински пържоли.

Приготвя се, като в купа се смесват червеното вино, соев сос, сос Уорчестър, балсамов оцет, зехтин, мед и смлян четен пипер.

Всички съставки се разбъркват, след което свинските пържоли се поръсват със сол на вкус и поставят в купата с маринатата.

Така престояват няколко часа и след това са готови за печене на скара.

Лесна марината за пържоли, която ще овкуси страхотно месото!

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: