Свинско с лук

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър16714179
04/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 511
  • Преглеждания за месеца52
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете месото на кубчета със средна големина и го овкусете с подправките. Нарежете лука на ленти, нарежете и чесъна.

Смесете всичко заедно и оставете в хладилник за 30-тина минути, за да поеме месото вкусовете. Загрейте олио и запържете месото и лука за няколко минути.

След това добавете виното и продължете да пържите, докато свинското стане готово. Може да е необходимо да долеете и малко вода, за да не загори месото.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар