Патешки маншони със зеле

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
247
50
803
17/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене110 мин.
Общо125 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 627
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешките маншони се сваряват в две води за около час. Зелето се нарязва и половината от него се слага в намазнен гювеч.

Поръсва се с подправките, нареждат се патешките маншони и другата част от зелето.

Поръсва се още подправки, долива се виното и гювечът се затваря. Пече се около 50 минути на умерена фурна.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар