Панирани пилешки маншони

ВИОЛЕТА МАТЕВАВИОЛЕТА МАТЕВА
Експерт
4291k1k5
Панирани пилешки маншони
Снимка: ВИОЛЕТА МАТЕВА
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
60 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • пилешки маншони - 400 г
  • олио - за пържене
  • сол
  • черен пипер
  • къри
  • яйца - 2 бр.
  • галета
  • маруля - за гарниране
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряват се пилешки маншони в подсолена гореща вода до готовност.

Отцеждат се, поръсваме с къри, черен пипер и още малко сол.

В купа се разбиват яйцата на пяна, в чиния сипваме галета.

Загрява се олио в тиган топим месото първо в яйце, после се овалва в галета и пържим до златисто от двете страни.

Сервираме нашето панирано пиле със зелена салата.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: