Свински стек с ароматни подправки

Петя
Петя
Новак
20/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 690
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко съставки за маринатата се разбъркват в дълбок съд заедно с месото. Съдът се покрива с капак и се прибира в хладилника за три часа.

След това месото се изважда на стайна температура и след 15-20 минути се изпича на скара. Междувременно се приготвя и сосът, който се сервира към стековете.

За целта празът се измива и се скълцва. Запържва се в 1 с.л. масло, след което към него се добавят заквасената сметана, джинджифилът и натрошеният бульон.

Налива се водата и се разбърква. Сместа се оставя да къкри 5-6 минути на огъня и се отдръпва. С получения сос се поливат стековете и се поднасят.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар