Свински стек с ароматни подправки

Fat BertaFat Berta
Джедай
338
413
50
883
Свински стек с ароматни подправки
20/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Сготви20 мин.
Общо40 мин.
Порции4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всичко съставки за маринатата се разбъркват в дълбок съд заедно с месото. Съдът се покрива с капак и се прибира в хладилника за три часа.

След това месото се изважда на стайна температура и след 15-20 минути се изпича на скара. Междувременно се приготвя и сосът, който се сервира към стековете.

За целта празът се измива и се скълцва. Запържва се в 1 с.л. масло, след което към него се добавят заквасената сметана, джинджифилът и натрошеният бульон.

Налива се водата и се разбърква. Сместа се оставя да къкри 5-6 минути на огъня и се отдръпва. С получения сос се поливат стековете и се поднасят.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: