Печено свинско с манатарки

Fat BertaFat Berta
Джедай
338
409
50
882
13/10/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 843
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг
  • манатарки - 400 г
  • праз - 1 стрък
  • чубрица - 1 с.л.
  • черен пипер - 1/2 с.л.
  • червен пипер - 1/2 с.л.
  • сол - на вкус
  • масло - 2 с.л.
  • дафинов лист - 2 бр.
* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на парчета и го сварете леко в подсолена вода заедно с дафиновия лист.

Извадете месото от тенджерата и го прехвърлете в намазнена тавичка.

Нарежете гъбите и праза и ги добавете в тавата. Поръсете с подправки и разбъркайте. Печете в загрята фурна на 200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар