Зелен фасул с телешко месо

EfrosiaEfrosia
Джедай
938
4k
10
14k
15/12/2010
"Богато, ароматно и много вкусно ястие с телешко месо, което сгрява душата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо80 622
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата188
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества
Телешко Задушено

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в малко олио. Добавете червения пипер и брашното, разбъркайте и залейте с 2-3 ч.ч. гореща вода. Прибавете нарязаното месо и настърганите домати. По желание може предварително да запържите месото.

Похлупете тенджерата под налягане и варете около 20 минути след завъртането на вентила. След това Прибавете зеления фасул и скилидките чесън. Затворете отново и варете още 15-20 минути след повторното завъртане на вентила.

Накрая подправете със сол и ситно нарязан магданоз.

Емайлирана овална тава с дръжки и капак-9%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирана овална тава с дръжки и капак
30.00 лв.
27.20 лв.
Виж ››

Приготвяйте любимите си ястия лесно, удобно и здравословно с нашата емайлирана овална тава. Изработена от висококачествени материали, тя ще бъде новото бижу във вашата кухня. Има удобни дръжки и капак. Овалната тава е мечтата на всяка фурна.

Рейтинг

5 3
4 1
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Maria
Maria
02.12.2013 19:47
Супер рецепта!Много вкусно!
3
0
Тоби
Тоби
12.09.2013 22:05
Страхотна рецепта! Много вкусно стана!
3
0
elica
elica
04.08.2011 15:13
Няма техническа грешка, пише един буркан зелен фасул и една супена лъжица брашно. Рецептата е страхотна.
3
0