Зелен фасул с телешко месо

15/12/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай301
"Богато, ароматно и много вкусно ястие с телешко месо, което сгрява душата!"
  • Приготвяне20 мин.
  • Готвене50 мин.
  • Общо70 мин.
  • Порции5-6
  • Преглеждания общо47 489
  • Преглеждания за месеца201
  • Преглеждания за седмицата201
  • Коментари5 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете ситно нарязаните лук и моркови в малко олио. Добавете червения пипер и брашното, разбъркайте и залейте с 2-3 ч.ч. гореща вода. Прибавете нарязаното месо и настърганите домати. По желание може предварително да запържите месото.

Похлупете тенджерата под налягане и варете около 20 минути след завъртането на вентила. След това Прибавете зеления фасул и скилидките чесън. Затворете отново и варете още 15-20 минути след повторното завъртане на вентила.

Накрая подправете със сол и ситно нарязан магданоз.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 2
4 1
3 4
2 0
1 0

Коментари (5)

Maria
Maria
02.12.2013 19:47
Супер рецепта!Много вкусно!
3
0
Тоби
Тоби
12.09.2013 22:05
Страхотна рецепта! Много вкусно стана!
3
0
elica
elica
04.08.2011 15:13
Няма техническа грешка, пише един буркан зелен фасул и една супена лъжица брашно. Рецептата е страхотна.
3
0

Виж всички коментари или напиши такъв