Американски сладки ромбове с кафява захар

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
21/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 144
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маслото се оставя да омекне на стайна температура и се смесва с кафявата захар. Разбърква се добре до кремообразна смес. Брашното се пресява и се смесва с джинджифила, канелата и индийското орехче.

Добавя се бакпулверът и солта и всичко се разбърква. Половината брашно се смесва с маслото, след това се добавя и останалото брашно и се замесва тесто.

Прави се на топка и се оставя в хладилника за 2 часа. След това се вади и се разточва на кора с дебелина около 7 милиметра.

Слага се в тава, постлана с хартия за печене, и се пече 25 минути на 180 градуса. Вади се от фурната и още горещо се реже на ромбове.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар