Салата с кускус, смокини и козе сирене

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
871
58
15156
22/12/2019
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо656
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сипете кускуса и елдата в купа и ги залейте с вряща вода. Оставете да престоят 15 минути, след което ги отцедете и охладете.

Настържете вареното яйцето и го смесете с магданоз, кускуса и половината от двата вида олио.

Измийте руколата и марулята и ги овкусете с оставащото орехово олио и зехтин. Разпределете в 4 чинии за сервиране.

В центъра сипете кускуса, отгоре прибавете сиренето, орехите и накрая украсете всяка чиния със салата с по една смокиня.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар