Начин на приготвяне
Измийте салатата и я отцедете хубаво.
Накиснете листата от глухарче в ледено студена вода за 20 минути - така няма да нагарча.
След това заедно със зелената салата ги накъсайте в подходяща купа. Добавете наситнения зелен лук, чери доматите и маслините.
Сварете капелетите в подсолена вода и го отцедете.
Охладете и ги сипете в подходяща купа. Пригответе дресинга и с половината от него овкусете сварената паста.
Разбъркайте и прибавете капелетите към зеленчуците.
Накрая добавете нарязаните жълтъци и козето сирене.
Поръсете с пресни листенца риган.
Преди да да поднесете макаронената салата, може да я полеете с останалия дресинг.
Салатата с капелети, домати и козе сирене е готова.