Салата от пилешки сърца и патладжани

Марина НордМарина Норд
Новак
1219
25/11/2015
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Виното се смесва с майонезата. Сърцата се заливат с тази смес и се оставят да престоят 3 часа в хладилника.

Патладжаните се нарязват на кръгчета, посоляват се и се оставят за 30 минути. Изстискват се леко и се изпържват до златисто.

Отцеждат се от мазнината. Лукът се нарязва на ситно и заедно със сърцата се изпържва до златисто.

Охладените патладжани се смесват със сърцата и лукът, добавя се грахът и салатата се сервира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар