Бразилски рибен хляб

04/08/2015
Марина Норд
отМарина НордНовак1219
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене45 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо300
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лимоните се изстискват. Сокът се смесва с омекналото масло.

Добавя се нарязаният на ситно магданоз, нарязаната на ситно бяла риба, галетата, солта и бакпулверът.

В тавичка, намазана с олио, се разпределя сместа и се притиска леко. Пече се 45 минути на 200 градуса.

Вади се, оставя се да изстине в тавичката и се изважда. Нарязва се на парчета и се сервира като предястие с бяло или червено вино.[подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар